Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vidno potresena

VIDEO U programu uživo ošamario voditeljicu jer mu se nije svidjela njezina haljina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Kao muslimanka ne bi smjela nositi tako kratke haljine, objasnio je napadač policiji svoje razloge.

Indijska voditeljica i glumica Gauahar Khan 'zaradila' je šamar tijekom snimanja televizijskog showa jer se muškarcu u publici nije svidio njezin izbor odjeće.

Pročitajte i ovo Indija otkrila krijumčarsku mrežu koja ljude na prevaru šalje u rusko-ukrajinski rat Najmanje 35 završilo na bojištu Otkrivena krijumčarska mreža: Ljude su na prijevaru slali na front u Rusiji Leopard Viralna snimka VIDEO Dječaku u ured ušetala velika zvijer, fantastična reakcija spasila mu život

Alik Malik (24) bio je toliko nezadovoljan kombinacijom koju je odarabala za veliko finale pjevačkog natjecanja da se ustao sa svog sjedala i počeo joj prijetiti i napadati je, piše Independent.

'Kao muslimanka ne bi smjela nositi tako kratke haljine', objasnio je policiji u Mumbaiju razloge svog postupka. Uhićen je i optužen za zlostavljanje.

VIDEO Reporter CNN-a OVO nije očekivao!

Nadležni još trebaju razjasniti kako se napadač uspio probiti kroz jake mjere sigurnosti i doći do pozornice. Naime, u studiju je bilo 2500 ljudi i 250 čuvara koji ga nisu uspjeli spriječiti u naumu.

Potresena djevojka nakon sat vremena vratila se na scenu i nastavila snimanje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene