Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava na sveučilištu Virginia Tech

VIDEO: Kuhinjskim nožem kolegici odrubio glavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Xin Yang, 22-godišnjoj studentici iz Kine, kolega je u srijedu navečer u kafiću fakulteta Virginija Tech, odrubio glavu kuhinjskim nožem.

Policija izvještava da je žrtva navodno poznavala ubojicu, 25-godišnjeh Haiyanga Zhua također iz Kine, no motiv ubojstva još uvijek je nepoznat. Xin je u prosincu 2008. godine iz Pekinga na kampus došla studirati ekonomiju. 

Pročitajte i ovo Ilustracija ne zna se razlog Strava usred dana: Hodao cestom s puškom u jednoj i sestrinom glavom u drugoj ruci Screenshot Požar u zgradi VIDEO Vatrogasci gasili požar u Zagrebu, doznali smo detalje

Haiyang je optužen za ubojstvo prvog stupnja i zadržan je u zatvoru. Haiyang i Xin ispijali su kavu u kafiću smještenom u Graduate Life Centeru, gdje je Xin živjela. Sedam ljudi koji su u vrijeme strašnog ubojsta bili u kafiću, kažu da se napadač i žrtva nisu prepirali. Policija je primila poziv u srijedu, nedugo nakon 19 sati, te je odmah došla na mjesto zločina. Tamo su zatekli krvavog Haiyanga kako krvav stoji nasred kafića držeći u rukama djevojčinu glavu.

>> Masakr na američkom sveučilištu, 33 mrtvih

Na istom sveučilišnom kampusu 2007. student je pištoljem ubio čak 32 ljudi, nakon čega je počinio samoubojstvo.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene