Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Egiptu

VIDEO Novinarka CBS-a: 200 muškaraca me tuklo i silovalo rukama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
CBS-ova reporterka Lara Logan, koja je 11. veljače napadnuta i zlostavljana u Kairu, prvi put je javno ispričala zastrašujuće detalje silovanja u Egiptu nakon što se ovaj mjesec vratila na posao.

39-godišnja Lara Logan oteta je na glavnom kairskom trgu dok je snimala prilog za CBS-ovu emisiju '60 minuta'. Gomila od najmanje 200 muškaraca je okružila ekipu CBS-a, a potom su nju odvojili i seksualno je zlostavljali. Tukli su je, trgali joj odjeću, pipali i silovali rukama. 'Bilo mi je nevjerojatno koliko su nemilosrdni. Uživali su u mojoj boli i patnji i to ih je još dodatno poticalo', kazala je novinarka koju je spasila grupa žena i egipatskih vojnika.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku Ilustracija Strašno Djevojčica se onesvijestila tijekom svjedočenja: 17 mladića mjesecima ju je silovalo

Ove nedjelje emisija '60 minuta' objavit će opširan intervju s Larom u kojem po prvi put opisuje sve što joj se dogodilo u Kairu. Dio intervjua već je obljavljen i možete ga pogledati na videu.

  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene