Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

CBS-ova reporterka Lara Logan, koja je 11. veljače napadnuta i zlostavljana u Kairu, prvi put je javno ispričala zastrašujuće detalje silovanja u Egiptu nakon što se ovaj mjesec vratila na posao.


39-godišnja Lara Logan oteta je na glavnom kairskom trgu dok je snimala prilog za CBS-ovu emisiju '60 minuta'. Gomila od najmanje 200 muškaraca je okružila ekipu CBS-a, a potom su nju odvojili i seksualno je zlostavljali. Tukli su je, trgali joj odjeću, pipali i silovali rukama. 'Bilo mi je nevjerojatno koliko su nemilosrdni. Uživali su u mojoj boli i patnji i to ih je još dodatno poticalo', kazala je novinarka koju je spasila grupa žena i egipatskih vojnika.

Ove nedjelje emisija '60 minuta' objavit će opširan intervju s Larom u kojem po prvi put opisuje sve što joj se dogodilo u Kairu. Dio intervjua već je obljavljen i možete ga pogledati na videu.

Vezani članci Damiru Škari sudi se za silovanje Zakazano novo ročište: Škaro se ne osjeća krivim, njegovi odvjetnici traže da se ispita žrtva Slika nije dostupna Roditelji u zatvoru: U Novskoj prodali kćer za šest tisuća eura!