Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bravo maleni!

VIDEO Dječak (9) spasio oca iz šaka pomahnitalog dvometraša

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sudar dva automobila na jednoj cesti u Rusiji rezultirao je svađom dvojice vozača, koja je prerasla u fizički obračun. U okršaj se umješao sin(9) jednog od vozača, koji je oca spasio od pobješnjelog drugog vozača.

Slučajni prolaznik po imenu Sergej, šetao je parkom s obitelji u trenutku kad je veća limuzina udarila u stražnji dio manjeg automobila i odgurala ga do ruba kolnika. Dvojica vozača odmah su se posvađala, a svađa je brzo eskalirala u obračun šakama.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Zastrašujuća poruka Rusija zaprijetila velikoj europskoj zemlji, za sve krivo nuklearno oružje: "Postat će naša meta!" Pogreb Alekseja Navaljnog Mora odraditi pokoru Suspendiran svećenik koji je vodio pogrebni obred za Navaljnog: Bit će poslan u drugu crkvu da čita psalme

"Šetao sam s obitelji po parku kada se siva limuzina zaustavila i odgurala do rubnika drugi automobil. Vozač je izašao iz automobila, uzeo štap i nasrnuo je na drugog vozača", rekao je Sergej za Life.ru.

Za naježiti se: Dječak raskrinkao čovjeka koji ga je ubio u prošlom životu?!

Sin jednog od dvojice vozača, koji ima tek devet godina, stao je braniti svojeg oca i u tome uspio. "Ne diraj mog oca!", vapio je dječak pokušavajući odgurati nasilnog vozača od svojeg oca, koji se konstantno povlačio, očito ne želeći fizički obračun.

Dječak je oca uspio spasiti, a u priloženom videu pogledajte kako je u tome uspio.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene