Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bit će još padalina

VIDEO Prva ovogodišnja snježna oluja: Okovao ih snijeg i hladan vjetar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prva snježna oluja ove godine udarila je srednji istok SAD-a. Niske temperature i hladni vjetrovi okovali su Illinois i Wisconsin.

Tijekom oluje prvog dana 2014., u američkoj saveznoj državi Illinois palo je 15 centimetara snijega, a otkazane su stotine letova. Čak je 400 kamiona punih soli na ulicama Chicaga te se brinu da se ceste ne zalede, javlja AP. Očekuje se da će ondje pasti još 25 centimetara snijega.

Pročitajte i ovo Marko Šepat - 3 Izvještaj iz Kölna Zimski uvjeti stvorili kaos u Njemačkoj: "Ovo je šok za stanovnike. Ovoliko snijega nije palo 10 godina" SAD pod snijegom New York pod snijegom Arktička zima pogodila SAD-a: Rekordne temperature bilježe se diljem zemlje, otkazano tisuće letova

'Najgora oluja u povijesti Toronta', u Washingtonu 22 stupnja!

Na Milwaukee je također palo 15 centimetara snijega, a očekuje se još 10, objavila je meteorološka služba. 

Srednji zapad i istočna obala SAD-a očekuju snažnu oluju. 'Na neki područjima Massachusettsa, Rhode Islanda, Connecticuta i Bostona moglo bi pasti 30 centimetara snijega', kaže meteorolog Alex Sosnowski.

Veća količina snijega mogla bi pasti i u New Yorku. U iščekivanju oluje, meteorološke službe cijelo su područje New Yorka stavili pod nadzor nad snježnom olujom tijekom četvrtka i petka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene