Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Konačno mu rekao 'hvala'

VIDEO Nakon šest godina pronašao stranca koji mu je spasio život!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ranije ovoga mjeseca Jonny Benjamin iz Velike Britanije pokrenuo je akciju – pokušao je pronaći muškarca koji mu je 2008. godine spasio život. U tome je i uspio.

Jonny Benjamin iz Velike Britanije prije mjesec dana pokrenuo je akciju putem koje je, koristeći društvene mreže i medije, pokušao pronaći čovjeka koji ga je 2008. godine odgovorio od samoubojstva, prenosi Huffington post.

Pročitajte i ovo Izborni stožer Možemo! Izborna matematika Više mandata, a manje glasova: Kako je moguće da je Možemo! dobio veću potporu, a manje zastupnika od Mosta? Nikola Grmoja PARLAMENTARNI IZBORI Grmoja podnio prijavu DORH-u zbog malverzacija u Fortenovi

Dirljivo: 96-godišnjak napisao pjesmu preminuloj ženi

Naime, Jonny je 2008. htio skočiti s mosta u Londonu jer je doznao da mu je dijagnosticiran shizoafektivni poremećaj. No, na svu sreću, prišao mu je jedan prolaznik koji ga je molio da to ne učini te ga pozvao na kavu da malo porazgovaraju.

Jonny je pristao na razgovor i popeo se preko ograde te vratio na most, nakon čega je prevezen u bolnicu. Šest godina kasnije, zahvaljujući društvenim mrežama i medijima uspio je pronaći čovjeka kojemu može zahvaliti što je danas živ.  Doznao je da se zove Neil Laybourn te je odmah dogovorio susret s njim.

Kako je izgledao njihov susret pogledajte u videu!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene