Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obilna kiša u Peruu

VIDEO Nakon poplave propala cesta, s njom i vozila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kaotični prizori na urušenoj cesti nakon poplave u peruanskom gradu Arequipa. Na to je područje, naime, pala rekordna količina oborina - 12,3 centimetra kiše.

Rekordna količina oborina koje su pale na jug Perua uzrokovale su velike poplave u gradu Arequipa. Vlasti kažu da je u poplavama tijekom vikenda poginulo najmanje šest osoba te je poplavljeno stotine domova, javlja APTN.

Pročitajte i ovo Direktor gradske tvrtke VIO u Šestinskom dolu Garaže pod vodom Stanovnici Šestinskog dola bijesni, Grad obećao riješiti problem: "Imamo poplavu i nakon dvije kapi kiše" Slika nije dostupna Poginulo 65 osoba Dramatične snimke: Spašavanje odsječenog stanovništva

Meteorolozi kažu da je tijekom sedam sati u petak palo 12,3 centimetra kiše u Arequipu, a danas je započelo čišćenje blata i ostataka koje je voda nanijela u grad tijekom vikenda.

>> VIDEO Dramatične snimke spašavanja iz poplave u Australiji

Zbog količine vode koja se slila u grad u jednoj od glavnih cesta urušila se cesta puna automobila koji su se potom našli u blatu. Ovaj prizor možete pogledati u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene