Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poginulo 65 osoba

Dramatične snimke: Spašavanje odsječenog stanovništva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obilna kiša koja je pala u noći 7. srpnja u kineskom okrugu Nanzheng, poplavila je ulice. Na nekim je dijelovima palo i tri metra kiše.

Oko 3.200 ljudi pogođeni su ovom velikom poplavom. Lokalne vlasti odmah su na poslale spasilačke ekipe. Do sada je spašeno više od 1.000 osoba, javlja AP. Sljedećih nekoliko dana njihov privremeni smještaj bit će prostorije srednje škole.

Pročitajte i ovo Policija je okružila trgovački centar u Sydneyju - 4 Napadač upucan FOTO/VIDEO Preminula mama koju je manijak u šoping-centru izbo zajedno s bebom Slika nije dostupna Obilna kiša u Peruu VIDEO Nakon poplave propala cesta, s njom i vozila

U posljednjim je poplavama poginulo 65 osoba, a 30 ih se još uvijek smatra nestalima. Čak 66.000 kuća urušilo se uslijed nevremena i odrona koje je uzrokovala kiša, službeni su podaci kineske Vlade.

>> Poplave u Rusiji poprimaju katastrofalne razmjere: Više od 100 mrtvih

Službeno je objavljeno i kako je 465 osoba poginulo u poplavama, a 97 se smatra nestalima od početka ove godine. Vremenske neprilike utjecale su na živote 113 milijuna ljudi.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene