Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije imao šanse

VIDEO Nadrogiran izvodio vratolomije na dalekovodu i poginuo od strujnog udara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tragičan incident zabilježen je u glavnom gradu Čilea, Santiagu.

Muškarac se popeo na vrh dalekovoda, a kako je bio na teškim drogama, odlučio je izvoditi akrobacije, no sve je završilo tragedijom. Jedan od slučajnih prolaznika, koji je primijetio muškarca na dalekovodu, snimio je čitav događaj mobitelom, prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija U više država Trojica Hrvata prošvercala stotine kilograma droge po Europi, USKOK otkrio kako su to učinili Ilustracija Istraga Akcija USKOK-a u Splitu, pod istragom tri osobe

>> Možete li dokučiti što je bilo na pameti ovoj djevojci?

Poginuli muškarac navodno je stanovao blizu tog dalekovoda. Vatrogasci su ga punih pola sata pokušavali nagovoriti da se spusti s dalekovoda, no on ih je ignorirao te je počeo izvoditi vratolomije, a to ga je na kraju koštalo i života.

Prilikom pokušaja da njiše tijelo držeći se rukama za metalnu prečku na dalekovodu, nogama je dotaknuo kabele ispod sebe, a strujni udar bio je toliko snažan, da se dogodila jaka eksplozija i bljesak, a dvije kuće u susjedstvu su se i zapalile zbog strujnog udara, kojeg je ovaj izazvao.

Smrt je bila trenutna, a njegovo beživotno tijelo palo je s velike visine na tlo. čak 500 kućanstava ostalo je još bez struje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene