Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tragičan incident zabilježen je u glavnom gradu Čilea, Santiagu.


Muškarac se popeo na vrh dalekovoda, a kako je bio na teškim drogama, odlučio je izvoditi akrobacije, no sve je završilo tragedijom. Jedan od slučajnih prolaznika, koji je primijetio muškarca na dalekovodu, snimio je čitav događaj mobitelom, prenosi Daily Mail.

Vezani članci Zapljena droge u Komiži na Visu - 1 Na Visu uhvaćen "poljoprivrednik": Policija zaplijenila rekordnih 25 kilograma marihuane, 13 stabljika, sjemenke i vage Zagrebačka policija zaplijenila 45 kilograma droge - 5 Veliki ulov zagrebačke policije: Dileri u kući i automobilu skrivali marihuanu, hašiš, kokain, digitalne vage i novac

>> Možete li dokučiti što je bilo na pameti ovoj djevojci?

Poginuli muškarac navodno je stanovao blizu tog dalekovoda. Vatrogasci su ga punih pola sata pokušavali nagovoriti da se spusti s dalekovoda, no on ih je ignorirao te je počeo izvoditi vratolomije, a to ga je na kraju koštalo i života.

Prilikom pokušaja da njiše tijelo držeći se rukama za metalnu prečku na dalekovodu, nogama je dotaknuo kabele ispod sebe, a strujni udar bio je toliko snažan, da se dogodila jaka eksplozija i bljesak, a dvije kuće u susjedstvu su se i zapalile zbog strujnog udara, kojeg je ovaj izazvao.

Smrt je bila trenutna, a njegovo beživotno tijelo palo je s velike visine na tlo. čak 500 kućanstava ostalo je još bez struje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook