Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čudom izbjegnuta katastrofa

VIDEO Na benzinskoj pumpi aktivirali bombu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nisu bombaši samoubojice, ali skoro su sami sebi oduzeli život. Lopovi su u namjeri da opljačkaju bankomat s benzinske postaje ispred njega postavili bombu, koja nekim čudom nije potpalila tankove pune naftnih derivata.

Nadzorna kamera jedne benzinske postaje u Weyhillu, u britanskoj pokrajini Hampshire, snimila je trenutak eksplozije bombe kućne izrade, koju su, došavši u pljačkaški pohod, pred bankomat postavili bezobzirni razbojnici. Detonacija je bila prilično snažna i pravo je čudo da vatrena kugla koja se na trenutak pojavila nije zahvatila i tankove pune naftnih derivata, što bi izazvalo katastrofu i moguće ljudske žrtve.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nova eksplozija Prije zore opljačkan još jedan bankomat u Zagrebu: Policija u 15 minuta završila potragu za lopovom i uhitila muškarca Slika nije dostupna UKRALI GOTOVO DVA MILIJUNA KUNA Vojnim eksplozivom i ''lopatom'' razvaljivali bankomate po Hrvatskoj: Policija razotkrila šesteročlanu bandu

Ovako je zabilježena tek materijalna šteta, a kradljivci su uspjeli odnijeti i nešto novca iz bankomata.

>> VIDEO Pred ciparskim bankomatom aktivirana bomba!

Kako javlja Daily Mail, sve se odvijalo na Uskrs oko 4 sata ujutro po lokalnom vremenu, a policija je danas snimku pustila u javnost kao primjer i upozorenje drugima. 'Nepredvidiva narav ovakvih eksplozija znači da smo vrlo lako mogli imati i ljudske žrtve', rekao je glavni inspektor policije u Hampshireu Stuart Murray.

'Javna sigurnost naš je prioritet. Nadamo se da ove snimke ilustriraju koliko opasna eksplozija ovakvog tipa može biti', dodao je Murray.

Policija je u konkretnom slučaju dosad privela jednog sumnjivog 26-godišnjaka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene