Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U središtu Prijedora već mjesec dana svakoga dana ukipljeno i nijemo stoji djevojka čija je pojava je u gradu postala pravi misterij.


U Prijedoru u Bosni i Hercegovini Jelena Topić već gotovo mjesec dana na središnjem gradskom trgu izaziva pozornost svojih sugrađana. Svakoga dana ondje nijemo i ukipljeno stoji, pogled joj je usmjeren prema jednoj točki, a dosad je samo pisanom porukom rekla: 'Danas ne znam što da napišem'.

>> VIDEO Ovakav performans još niste ni vidjeli ni čuli

Vezani članci Vezano dijete (Foto: Dnevnik.hr) Vezali djecu u derutnom Centru za djecu i mlade s mentalnim oštećenjima: Građani nakon prosvjeda najavili tužbe Slika nije dostupna VIDEO 'Evo zašto sam stajala na kutiji i šutjela!'

Slučajni je prolaznici sa zanimanjem promatraju, ostavljaju joj novac, stavljaju joj posjetnice u džep... Neki od njih pokušavaju s njom razgovarati, a ATV javlja da je primila i poslovne, pa čak i bračne ponude.

No, ona i dalje ne progovara i građanima Prijedora trenutno predstavlja najveći misterij. Mnogi nagađaju o motivima tog performansa, a najviše ih vjeruje da na ovaj način prosvjeduje zbog posla.

ATV doznaje da je Jelena završila jedan, a uskoro bi trebala diplomirati na drugom fakultetu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook