Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nitko ne zna razlog

VIDEO Misteriozna djevojka zaokupila BiH: Mjesec dana stoji i šuti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U središtu Prijedora već mjesec dana svakoga dana ukipljeno i nijemo stoji djevojka čija je pojava je u gradu postala pravi misterij.

U Prijedoru u Bosni i Hercegovini Jelena Topić već gotovo mjesec dana na središnjem gradskom trgu izaziva pozornost svojih sugrađana. Svakoga dana ondje nijemo i ukipljeno stoji, pogled joj je usmjeren prema jednoj točki, a dosad je samo pisanom porukom rekla: 'Danas ne znam što da napišem'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Glasna šutnja' VIDEO 'Evo zašto sam stajala na kutiji i šutjela!' Slika nije dostupna Misteriozni performans VIDEO Prijedor: Žena napala djevojku koja šuti!

>> VIDEO Ovakav performans još niste ni vidjeli ni čuli

Slučajni je prolaznici sa zanimanjem promatraju, ostavljaju joj novac, stavljaju joj posjetnice u džep... Neki od njih pokušavaju s njom razgovarati, a ATV javlja da je primila i poslovne, pa čak i bračne ponude.

No, ona i dalje ne progovara i građanima Prijedora trenutno predstavlja najveći misterij. Mnogi nagađaju o motivima tog performansa, a najviše ih vjeruje da na ovaj način prosvjeduje zbog posla.

ATV doznaje da je Jelena završila jedan, a uskoro bi trebala diplomirati na drugom fakultetu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene