Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Terasom restorana u samom središtu Pekinga letjele su cigle, stolci, stolovi i još štošta. Sukobili su se tibetanski prodavači sa štandova te radnici restorana.


U samom središtu Pekinga u nedjelju je izbila žestoka tučnjava između radnika jednog restorana i tibetanskih prodavača na obližnjim štandovima. Prema informacijama Reutersa, policija je navodno Tibetancima zabranila prodaju ispred restorana, što ih je poprilično razljutilo.

>> Hvar: Potukli se pa pali zajedno s balkonom!

Vezani članci Tučnjava, ilustracija Uhićeni i maloljetnici: Ispred škole u Vukovaru potukla se skupina mladića hrvatske i srpske nacionalnosti Obračun u Mc Donald\'su (Foto: Instagram/bxbyness) Brutalna tučnjava u restoranu brze hrane: Obrušila se na duplo veću zaposlenicu, pa gorko požalila

Počeli su bacati sve što im je došlo pod ruku - kamenje, cigle, stolce i stolove. U konačnici je bilo krvavih glava, ali službenih informacija o broju ozlijeđenih i težini ozljeda nema.

Snimku tučnjave zabilježio je Ai Weiwei, jedan od najpoznatijih kineskih suvremenih umjetnika, koji je dizajnirao i pekinški olimpijski stadion da bi nedugo nakon toga ušao u sukob s komunističkim režimom, zbog čega je neko vrijeme bio lišen slobode.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook