Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zlatko Lagumdžija daje naputke

VIDEO: Lider SDP-a BiH ulovljen kako 'uređuje' Dnevnik FTV-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lider SDP-a BiH i ministar vanjskih poslova BiH Zlatko Lagumdžija je ulovljen kako 'uređuje' program FTV-a, piše portal Vijesti.ba.

Nakon završene press konferencija SDP-a (27.02.2012.) Lagumdžija je prišao novinaru Darjanu Babiću te mu je dao smjernice kako treba izgledati prilog o novinskoj konferenciji SDP-a u Dnevniku FTV-a tu večer, pišu Vijesti.ba.

Pročitajte i ovo Iris Žerić, koordinator kampa Lipa Migrantski kamp Lipa Nakon što je razbijen krijumčarski lanac koji je zarađivao milijune eura Dnevnik Nove TV doznao što se događa u kampu pored granice s Hrvatskom: "Ima ih na svakom koraku" Racijom u BiH razbijen superkartel velika akcija Pao superkartel u susjedstvu: Među uhićenima ravnatelji policije i bolnice, poduzetnici, influencerica...

U videu objavljenom na YouTubeu vidi se kako Lagumdžija naglašava novinaru da stavi njegovu izjavu s konferencije za novinare gdje kaže da ga je impresionirao Milanović kada je rekao 'bio bi to državni udar kad bih se miješao u rekonstrukciju Vlade Federacije BiH'. U središnjem Dnevniku FTV-a išlo je upravo to.

Također objavljeno je po naputku Lagumdžije zašto SDP BiH nije bio na sastanku s HNS-om. U video prilozima jasno je kako se novinar FTV-a držao naputaka.

Nezadovoljstvo drugih stranaka uređivanjem informativnog FTV-a kako u vlasti tako i u opoziciji sasvim je opravdano.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene