Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Upala u hotel

Prosvjedi zbog Libijke koja tvrdi da je silovana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekoliko stotina žena prosvjedovalo je danas u libijskom gradu Tobruku u znak potpore Iman al-Obeidi koja tvrdi da su je silovali libijski vojnici.

Iman al-Obeidi upala je u hotel pun stranih novinara vičući kako su je vojnici zadržali na kontrolnoj točki, zavezali, silovali i tukli dva dana. Glasnogovornik libijske vlade kazao je da je riječ o navodnom zločinu kojeg al-Obeidi želi pretvoriti u politički te da je dobila odvjetnika i u kontaktu je s obitelji.

Pročitajte i ovo Damir Škaro (Foto: Dnevnik.hr) Visoki kazneni sud odlučio Škaro mora u zatvor zbog silovanja: Potvrđena kazna bivšem zastupniku i proslavljenom olimpijcu Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku

>> VIDEO: Optužila Gadafijeve vojnike za silovanje, odvezli je na silu i tukli novinara

'Pogledajte što su mi učinile Gadafijeve milicije', vikala je Iman al-Obaidi sa suzama u očima povukavši kaput kako bi pokazala krv na gornjem dijelu njenih nogu. Nakon što su joj zaprijetili ljudi iz službe sigurnosti i osoblje hotela, koji su tukli i novinara koji ju je pokušao intervjuirati u hotelskom restoranu, ugurana je u automobil i odvezena.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene