Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iziritirao ih

VIDEO: Lavovi umalo rastrgali krotitelja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čak i istreniran lav za nastup u cirkusu je i dalje vrlo opasna životinja. Tu je činjenicu zaboravio ukrainski krotitelj, koji je svoju grešku umalo platio glavom.

Pročitajte i ovo Ukrajinski ministar poljoprivrede Solski osumnjičen za korupciju Ne slaže se s optužbama Osumnjičen ukrajinski ministar: Priskrbio si je državno zemljište vrijedno milijune dolara? Curenje plina u Sjevernom toku Ekskluziva The Washington Posta Zna se tko je pukovnik koji je odgovoran za napad na Sjeverni tok: Tajna operacija organizirana iza leđa predsjednika

Američka obitelj snimila je brutalan napad lavova na trenera u ukrajinskom cirkusu. Njihova kamera uhvatila je trenutak u kojem dva lava, iziritirana stalnim guranjem metalnim štapom, napadaju krotitelja Oleksieja Pinka.

>> VIDEO: Lav napao trenera pred očima gledatelja

'Djeca su samo počela vrištati i bila su na samo 3 metra udaljenosti', rekao je za CBS Doug Sheppard, koji je snimio incident u cirkusu, u ukrajinskom gradu Lvivu. 'Jedan krotitelj gurao je lavove metalnim štapom izvana, a isto je iznutra radio i napadnuti krotitelj. Lavovi su se ipak opredijelili samo na krotitelja unutra, kojeg su umalo pojeli', dodao je Doug.

Njegova supruga Masha od straha je dograbila kćer i istrčala van, jer je pomislila kako će lavovi istrčati van. 'Vidio sam puno dobrih cirkuskih točaka, ali sin mi je nakon ovoga rekao kako više nikad ne želi u cirkus. Nimalo ga ne krivim zbog toga', zaključio je zabrinuti otac. Kako je napad izgledao, pogledajte u priloženom videu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene