Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I objektivom kamere

VIDEO: Lav napao trenera pred očima gledatelja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lav iz MGM Grand resorta u Los Angelesu pred očima publike napao je svog trenera.

Napad se dogodio 1. rujna, a zabilježen je na snimci koja prikazuje kavez s mužjakom i ženkom lava. I dok se lavica 'zabavljala' s igračkom, naizgled pospani lav se u jednom trenutku okrenuo prema jednom od trenera i napao ga. Drugi trener mu je uskočio u pomoć tako da je odguravao lava, što je i uspio. Lav je nakon toga nastavio hodati za napadnutim trenerom, prenosi Fox5 news. Yvete Monet, glasnogovornica MGM Granda rekla je da je trener, koji nije njihov zaposlenik, zadobio par šavova na nozi.

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Ilustracija Nije prvi takav napad Lav raskomadao radnika (30): Otkidao mu je dio po dio tijela, njegovu odjeću pronašli su idući dan

>> Htjela podragati psa pa završila sa 175 šavova

>> VIDEO: Kako sam preživjela napad medvjeda?

Ostalo je nepoznato zašto je lav odjednom napao trenera, jer je kamera u trenutku početka napada bila okrenuta na drugu stranu. Direktorica ZOO-a Pat Dingle pretpostavlja da je nešto iziritiralo lava, ali da lav nije imao namjeru ozbijno ozlijediti. 'Da je ozbiljno mislio ozljede bi bile znatno teže,' rekla je direktorica Dingle. Slučaj je pod istragom američkog američkog ministarstva poljioprivrede.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene