Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tri manekenke naoružani napadači brutalno su likvidirali nasred ceste i usred bijela dana u Tegucigalpi, glavnom gradu Hondurasa.


Alma Mariela Vargas (28), Madelyn Ramirez Zambrano (21) i Blanca Velasquez Alejandra Mejia (20), vozile su se u SUV-u, kad su ih presreli motociklist i još jedno vozilo. Uslijedilo je krvoproliće, u kojem su naoružani napadači manekenke izvukli iz vozila, naredili im da legnu na cestu te ih ustrijelili.

Vezani članci Akcija španjolske policije Lijepa (Foto: Europol) Pala golema zločinačka organizacija: Zaplijenjeno čak 4 tone kokaina i 2 milijuna eura prljavog novca, uhićena 81 osoba PU varaždinska zaplijenila 6kg kokaina (Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL) - 2 Veliki ulov varaždinske policije: Na granici uhvatili Zagrepčanina s drogom vrijednom nekoliko milijuna kuna

Još jedan muškarac i djevojka koji su bili u istom SUV-u ozlijeđeni su u pucnjavi koja je prethodila krvoproliću i prebačeni su u lokalnu bolnicu. Policija je na mjestu događaja pronašla 15 čahura streljiva, prenosi Daily Mail.

Jedan policijski dužnosnik rekao je lokalnim medijima da su napadači jednu od manekenki tražili imenom i prezimenom, prije nego su ih ubili.

ubojstva su se dogodila nedugo nakon uhićenja Josea Miguela Chepea Hendala, navodnog vođe narko kartela u Hondurasu, koji je koordinirao pošiljke kolumbijskog kokaina do meksičkih kartela i u konačnici SAD-a. Ne zna se jesu li ta dva događaja nekako povezana.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook