Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sprovod zakazan za sutra

VIDEO: Kim Jong-un snimljen u suzama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sjevernokorejska državna televizija Kim Jong-una prozvala je 'mudri' vođa i dala mu novu titulu koja mu daje ovlasti nad političkim pitanjima.

Još ovog vikenda Kim Jong-un proglašen je i 'vrhovnim vođom' 1.2 milijuna vojnika koji su mu obećali lojalnost..

Pročitajte i ovo Sjeverna Koreja testirala bojeve glave krstarećeg projektila lansirala i raketu Sjeverna Koreja testirala bojeve glave krstarećeg projektila Prosvjed radnika Autotroleja Traže bolje uvjete Radnici javnog gradskog prijevoznika u Rijeci prosvjeduju: "Izrabljuje ih se i plaća ispod minimalca"

Oplakivanje Kim Jong-ila se nastavlja, a sve snima i državna televizija. Tako je zabilježen i trenutak gdje Kim Jong-un plače i maramicom briše suze dok oko tijela njegovog oca prolaze uplakani vojnici. 

I građani diljem Sjeverne Koreje i dalje oplakuju voljenog vođu čiji je pogreb zakazan za sutra. The Wall Steet Journal piše kako je Sjeverna Koreja već objavila da strancima neće biti dopušteno biti na sprovodu, a još se ni ne zna hoće li se posljednji ispraćaj emitirati na njihovoj državnoj televiziji.

Podsjetimo, pogreb Kim Jong-ilovog oca 1994., Kim Il-sunga koji je tom zemljom vladao čak 46 godina, nije se emitirao na televiziji.

>> Crnogorci objavili osmrtnicu Kim Jong-ila

>> Sada i svrake tuguju za Kim Jong-ilom...

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene