Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Je li američkom potpredsjedniku Joeu Bidenu u nedjelju samo 'izletjelo' ili je želio nešto poručiti vezano za predsjedničke izbore 2016.?


Nekoliko sati prije prisege predsjednika Baracka Obame na drugi predsjednički mandat, Biden je pred pristašama na inauguralnom balu u Iowa Steta Society rekao: 'Ponosan sam što sam predsjednik Sjedinjenih Država'.

Vezani članci General bojnik Chris Donahue napušta Afganistan Noćna kamera snimila američkog general bojnika koji je posljednji napustio aerodrom u Kabulu, talibani slave Uragan Ida VIDEO Razarajuća Ida stigla do obale, deseci tisuća ljudi u bijegu. Ulice dijelom poplavljene: "Pripremite se na pustošenje"

Publiku je to nasmijalo, pa je i zapljeskala, a Bidenov sin Beau, državni tužitelj u Delawareu, prekinuo je govor svoga oca i rekao okupljenima kako je pogriješio.

>> Odjeci Newtowna: Biden osmišlja plan suzbijanja budućih pokolja

Biden se odmah ispravio, a poznato je da bi želio biti predsjednik SAD-a, jer se već neuspješno kandidirao 1988. i 2008. godine. Nakon što je shvatio što je rekao, Biden se ispravio i kazao da je 'ponosan što je potpredsjednik SAD-a'. 'Još sam ponosniji što sam potpredsjednik u doba mandata Baracka Obame',  zaključio je Biden.

  Iako će se izbori 2016. održati samo nekoliko dana prije Bidenova 74. rođendana, dao je naslutiti da bi mogao ući u utrku za idućeg predsjednika SAD-a. (Hina/ Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook