Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Stanovnici južne Srbije muku muče s problemima koje im je uzrokovala nabujala Južna Morava. Rijeka se izlila i poplavila polja, dvorišta i podrume.


Zbog obilnih kiša i topljenja snijega naglo je porastao vodostaj Južne Morave zbog čega se rijeka izlila iz korita. Situacija se sada normalizirala, no općinama Vranjska Banja i Vladičin Han i dalje je na snazi izvanredna situacija. Na području Vladičina Hana Južna Morava se izlila na pedesetak mjesta.

Vezani članci Bazen, ilustracija Utapanje dječaka u bazenu snimile nadzorne kamere, otac traži pravdu: "Tko je gluhonijemu osobu zaposlio kao čuvara bazena?" Bazen, ilustracija (Foto: Getty) Dječaci provalili na bazen, stariji (10) se utopio: Nitko ih nije čuo jer je zaštitar gluhonijem

Vodena bujica srušila je 15 stupova dalekovoda zbog čega je 300 kućanstava ostalo bez električne energije, a neke su obitelji bile i evakuirane.

Na jugu Srbije izvanredno stanje zbog poplava

Potopljena su polja, dvorišta, garaže i podrumi, a u selu Korbevac srušen je most zbog čega je 50 kućanstava ostalo odsječeno, piše Kurir.

Tijekom jučerašnjeg dana na tom je području palo 25 litara kiše po četvornome metru.


DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook