Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Amandi Knox ponovno će se suditi za ubojstvo cimerice Meredith Kercher u Perugi 2007. godine. To je nije omelo u objavljivanju memoara pod imenom 'Waiting to be heard'.


Amanda Knox zajedno je sa svojim tadašnjim dečkom Rafaelom Sollecitom bila optužena za ubojstvo cimerice Meredith Kercher. U listopadu 2011. godine oslobođena je optužbi, no očito još postoji sumnji u njenu krivnju te će joj biti suđeno ispočetka.

Vezani članci Slika nije dostupna Opisivali su je kao hladnokrvnu ubojicu anđeoskog lica: "Neću otići u zaborav. Imam štošta za reći" Slika nije dostupna Treća presuda: Je li Amanda Knox ubila Meredith Kercher?

Knox je nedavno objavila svoje memoare koje je nazvala 'Čekajući da me čuju'. Sada se, kaže osjeća dobro. 'Sada se odlično osjećam nakon što su me mrzili toliko dugo', rekla je Knox u intervjuu za ABC.

Pojasnila je i neke detalje one kobne noći u kojoj je Britanka Meredith Kercher bila izbodena nasmrt. Kaže kako je pogrešno mišljenje da je Britanka stradala orgijama koje su pošle krivo. 'Nismo mijenjale dečke. Da, u našem stanu je bilo droge u velikim količinama, ali nije bilo orgija', rekla je Knox koja i dalje tvrdi da nema veze s Meredithinim ubojstvo te da uopće ne zna što se dogodilo.

>> Britanska studentica 40-ak puta izbodena nožem: Amerikanki suđenje kreće ispočetka!

Ne mogu vam objasniti kako je grozan bio taj osjećaj kada sam na prvom suđenju čula 'kriva' iako nisam ništa učinila. Ta osuda me pogodila kao udarac čekićem, krv mi je pojurila u uši, srušila sam se u naručje svog odvjetnika. Dvadeset četiri godine zatvora, vječnost', ispričala je Amanda te je upravo tu scenu odabrala za uvod u svoje memoare. U njima opisuje 4 godine talijanskog zatvora te probleme koje je imala u cijelom procesu zbog jezika koji ona nije govorila.

Obitelj Meredith Kercher nije htjela komentirati Amandin istup u medijima, no i dalje vjeruju kako upravo ona stoji iza smrti njihove kćeri. 'Bitno nam je samo da ostane uspomena na Meredith, a ne da reklamiramo njenog ubojicu', smatra obitelj Kercher.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook