Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dramatična snimka poziva službi 911:

'Pomozite mi! Oteta sam i traže me već 10 godina!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna od tri nestale djevojke iz Clevelanda hitnoj službi 911 objašnjavala tko je i zašto zove. Policija je objavila snimku telefonskog poziva Amande Berry službi 911.

Čovjek koji je Amandu spasio, Charles Ramsey dao joj je mobitel da pozove policiju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sudi mu se po 329 točaka Počelo suđenje monstrumu iz Clevelanda: 'Ne osjećam se krivim!' Slika nije dostupna Dramatičan AUDIO zapis Na vidjelo izlaze bizarni detalji desetogodišnje otmice djevojaka

>> VIDEO Čudo u SAD-u: Pronađene nakon deset godina! Bile zatočene u podrumu, jedna od njih ondje i rodila

'Pomozite mi! Zovem se Amanda Berry. Oteta sam i traže me kao nestalu već 10 godina, ja sam tu. Sad sam slobodna', rekla je operateru netom pronađena oteta djevojka.

Tijekom razgovora s operaterom 911 otkrila je ime otmičara, Ariela Castra (52), za kojeg je rekla kako je trenutno izvan kuće. Paničnim je glasom zatražila hitni dolazak policije. Snimku njezinog poziva možete pogledati u niže priloženom videu.

Policija je pretražila kuću u kojoj su tri žene bile zatočene i nešto kasnije uhitila 52- godišnjeg Ariela Castra, vozača školskog autobusa te dvojicu njegove braće za koje se, također, sumnja da su umješani u otmicu, javlja CNN. Planiraju pretražiti i druga imanja koja Castro posjeduje.

Podsjetimo, jučer su nakon deset godina pronađene tri nestale djevojke iz Clevelanda, za koje se ispostavilo da su otete i da se čitavo to vrijeme nisu makle iz grada u kojem su otete.

Osim Amande Berry, pronađene su u istoj kući i Gina DeJesus i Michelle Knight. Priču o njihovom pronalasku popratili su svi američki i svjetski mediji.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene