Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kreativni obroci

VIDEO: Hrana koju će vaše dijete sigurno pojesti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako je teško ponekad uvjeriti dijete da pojede obrok zasigurno zna velik broj roditelja. Stoga je jedan otac, nakon što je iscrpio sve argumente, odlučio obrok pretvoriti u pravu primamljivu umjetnost kojeg će njegova djeca rado pojesti.

Mark Northeast je webdizajner koji živi u Littlehamtonu u Engelskoj. Kaže da nikada nije naučio kuhati, ali prije nekoliko se godina počeo igrati s hranom. Njegovi obroci-kreacije ubrzo su počeli izgledati poput lika iz crtića Nema, poput rakova, klavira...

Pročitajte i ovo Mesnica - 2 Borba s inflacijom Nazire li se napokon kraj divljanju cijena hrane? Jedna stvar zavarava: "Kod toga smo imali naročito velik rast..." U bolnici s djecom Imaš pravo, ostvari ga Tko sve ima pravo na besplatni smještaj uz bolesno dijete i kako se ono ostvaruje

Od samo jednog komada smeđeg kruha, malom rajčicom, maslinom i malo sira, taj otac s lakoćom napravi kanape u obliku bubamare.

>> FOTO Evo što nam zapravo čini masna, blagdanska hrana!

'Obično me zovu gospodin Funky Ručak. Tako me sada zovu mnogi moji prijatelji. Neki me ljudi zovu umjetnikom od hrane, jer smatraju da je ovo umjetnost prije nego hrana, te da predobro izgleda da bi se pojelo', ispričao je 39-godišnji Northeast.

Toliko je dobar u izradi primamljivih obroka, da ga lokalna škola koju pohađaju njegova djeca zovu da održi predavanje o izradi sendviča. Potaknut time, odlučio je napisati knjige te je objavio dvije kuharice.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene