Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krasan primjer

VIDEO Gradonačelnik vodio sjednicu naoružan pištoljem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelnik grada Pasadena u Teksasu zapanjio je javnost i vijećnike nakon gradske sjednice, kad mu je iz sakoa ispao pištolj. Pokušao se obraniti izjavom da se radi o samo zračnom pištolju.

Ispred gradske vijećnice u Pasadeni jasno piše - "nije dozvoljeno unošenje oružja" - no Johny Isbell je očito iznimka kao gradonačelnik. Nakon nedavno održane gradske sjednice, Isbell se pridigao, sagnuo a iz njegovog sakoa ispao je pištolj, prenosi Business Insider.

Pročitajte i ovo Migranti u SAD-u; ilustracija - 1 Stvarna prijetnja ili kampanja Ustavnoj krizi SAD-a ne nazire se kraj: "Nije lako razgovarati s osobom koja za sebe kaže da je božji poslanik" Ilustracija Sukob Teksasa i Bidena "Božja vojska" krenula prema granici: Kriza na granici odjekuje SAD-om, čeka se Bidenov potez

Puna im je kapa gradonačelnika: 'Izaberite mene. Pušit ću samo travu, a ne crack'

Oružje je primijetio vijećnik Cody Wheeler, koji je bivši marinac s dva termina odlužena u Iraku. "Prema onome što sam vidio, čini mi se da je to bio poluautomatski pištolj, moja procjena je Beretta 9mm. U svakom slučaju to nije bio zračni pištolj, ako se mene pita", zaključio je iskusni marinac.

Osim što gradonačelnik ne poštuje propise, što je zabrinulo lokalnu zajednicu, on očito nije vičan niti pravilnom osiguranju vatrenog oružja, dodao je Wheeler.

Ne zna se hoće li Isbell snositi bilo kakvu sankciju zbog očitog kaznenog djela.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene