Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Misteriozna snimka

VIDEO Golema 'NLO-cigara' uletjela u meksički vulkan?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neidentificirani leteći objekt oblika cigare velikom je brzinom uletio u krater meksičkog vulkana Popocatepetla. Neki tvrde da je riječ o meteoritu, drugi da u krater nije uletjelo ništa.

Internet su preplavile snimke ovećeg neidentificiranog letećeg objekta kako ulazi direktno u krater meksičkog vulkana Popocatepetla. Događaj je 25. listopada zabilježila kamera najveće meksičke televizijske postaje Televise, koja je o svemu izvijestila u svojim informativnim emisijama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Popocatepetl opet proradio VIDEO Snimka velike erupcije vulkana Slika nije dostupna Raste kupola lave Strah u Meksiku: Podignut stupanj opasnosti za vulkan Popocatepetl!

>> VIDEO Amater astronom snimio neobičan NLO na vedrom nebu

Objekt je bio oblika goleme cigare, prema nekim 'odokativnim' procjenama dug je čak tisuću metara, a u krater aktivnog vulkana uletio je prilično velikom brzinom. Kako prenosi portal Openminds, profesorica na jednom meksičkom sveučilištu Margarita Rosado Solis, koja je ujedno i članica Međunarodne astronomske unije, Televisi je rekla da bi objekt mogao biti meteorit, no čudno joj je što nakon uleta na snimci nema baš nikakvih naznaka da se dogodila nekakva eksplozija.

S druge strane, s obzirom na udaljenost kamere od vulkana, moguće je da je sve bila optička varka i da je objekt završio negdje blizu vulkana, a ne u samom krateru.

Uvijek postoji i treća opcija - da objekta nije ni bilo. Pojedini analitičari ističu 'zanimljive' varijacije u pikselima oko NLO-cigare te tvrde da je netko Televisi smjestio računalnu montažu.

U priloženom videu spornu snimku pogledajte sami i odlučite koliko je uvjerljiva.

Mislite li da je ova snimka autentična?

  • Da
  • Ne
  • Možda

Ukupno glasova:

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene