Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon godina služenja

VIDEO: Gadafija napustila i navodna ljubavnica, medicinska sestra

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Libijskog diktatora Moamera Gadafija lagano napuštaju svi, uključujući i dugogodišnju medicinsku sestru Galynu Kolotnytsku koja je pobjegla u Ukrajinu.

Za Kolotnytsku govore kako je bila Gadafijeva osoba od povjerenja i njegov bliski suradnik. U matičnu domovinu se vratila ukrajinskim vojnim zrakoplovom koji je zajedno s njom iz pakla Libije spasio oko 185 ljudi.

Pročitajte i ovo Ilustracija Raketni udari Velik ruski napad na Ukrajinu, Poljska digla borbene avione: "Glavni cilj neprijatelja su naši ljudi" Aleksandar Bortnikov Oglasio se i Lukašenko Rusija prozvala krivce za teroristički napad u Moskvi: "Naravno da su to oni"

>> Bivši predsjednik Jugoslavije intervjuirao Gadafija

Prema diplomatskim izvorima koje je objavio WikiLeaks, 38-godišnju Ukrajinka je opisana kao 'razbludna plavuša' i kao vrlo vjerojatna Gadafijeva ljubavnica. Naime, Gadafi je imao čak četiri ukrajinske medicinske sestre koje su mu služile, no jedino bez Kolotnytske nije mogao nigdje putovati. Osim toga, WikiLeaks otkriva kako Gadafi ne voli boraviti na višim katovima zgrada, niti letjeti iznad vode. No, ono u čemu uživa jest strastveni ples flamenco, piše Guardian.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene