Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sada objavljena cijela snimka Fritzla na odmoru s Tajlanda 1998. godine, kojeg je objavilo internetsko izdanje Austria Timesa šokirala je Austriju. Nevjerojatna hladnokrvnost austrijskog monstruma.


Austrijski monstrum uživao je na odmorima dok je njegova kćer Elisabeth bila zarobljena u podrumu svoga doma u Amstettenu, gdje ju je on zaključao. Kada je sniman video 1998. godine, na kojem se vidi kako se on provodi s prijateljima, odmara se pokraj bazena u luksuznom hotelu i na plaži, njegova je kćer zaključana u podrumu već 14 godina, a ondje je provela još sljedećih deset. Podsjetimo, ranije su objavljeni isječci tog videa s trotjednog Fritzlovog odmora u Tajlandu, a sada je objavljena cijela snimka od 20 minuta.

Vezani članci Slika nije dostupna Fritzlova obitelj na tajnoj lokaciji, mediji tužbom prijete sudu Slika nije dostupna Josef Fritzl priznao silovanje i incest, ali ne ubojstvo i ropstvo

>> Elisabeth Fritzl otkrila detalje zatočeništva

>> Fritzl: Mojoj je djeci život u podrumu bio ugodan

Video je snimio Fritzlov prijatelj, a na njemu se vidi kako monstrum objeduje i kasnije uživa u masaži na plaži. Fritzl zbija šale o masaži, a onda nagovara i ostale prijatelje da odu na masažu. Navečer je Fritzl razgledavao trgovine odjećom. Josef Fritzl, sada u zatvoru čeka suđenje koje će početi u ponedjeljak. Optužen je za ubojstvo, silovanje, ropstvo, incest, zatočenje i zlostavljanje.