Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Upozorenje roditeljima

VIDEO Kamera snimila zastrašujući trenutak: Majka je samo čula vrisak bebe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kućna sigurnosna kamera snimila je zastrašujući trenutak kada je električna cigareta eksplodirala samo nekoliko metara od bebe koja je sjedila u visokoj stolici. Majka je dotrčala kada je čula vrisak djeteta.

Snimka postavljena na TikTok ovog tjedna snimljena kamerom za nadzor djece u dnevnoj sobi prikazuje bebu okrenutu prema pultu na kojem se punila električna cigareta.

Majka je ispričala da je otišla u smočnicu po užinu za svoju bebu kada je čula glasan zvuk i vidjela vatru kako izbija iz njene cigarete oko dva metra od svog djeteta koje je počelo vrištati.

@pubity This was crazy 😮 #Pubity ♬ original sound - Pubity

Pročitajte i ovo Pogođeni tanker - 4 Nema predaje Napadnuti američki ratni razarači i teretni brod: "Nećemo stati!"

Na snimci se čuje jak prasak koji je prestrašio malo dijete kao i iskre koje su počele frcati s pulta. Iskre su poletjele prema djetetovim nogama i brzo su se pretvorile u plamen koji je zahvatio mali dio stolice. Beba plače i vrišti, a majka počinje vikati.

Beba na sreću nije ozlijeđena, ali je majka odlučila objaviti video na društvenim mrežama kako bi upozorila druge roditelje.

Pročitajte i ovo Nasilje na Haitiju najviše pate djeca Gladna tinejdžerica krenula kupiti nešto za jelo, brutalno je silovana. Dječaka tjeraju da spaljuje tijela: Ovu zemlju razara kaos

Većina e-cigareta sadrži litijevu bateriju koja može eksplodirati kada postane prevruća kao rezultat prekomjernog punjenja ili izlaganja izravnoj sunčevoj svjetlosti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene