Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedva stigla do ulaznih vrata

VIDEO: Dramatičan porod trudnice na koljenima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nadzorne kamere bolnice u britanskom gradu Winchesteru, zabilježile dramatične trenutke netom prije nego li je trudnica rodila bebu, na doslovce ulaznim vratima, pored aparata za vodu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Morala ispuniti očekivanja Trudna preplivala nabujalu rijeku i spasila nerođenu bebu! Slika nije dostupna Trenutak nepažnje Kirurg i sestra zapalili trudnicu pri porođaju

 

Caroline Meech, sa suprugom je došla do bolnice i pohitala prema ulaznim vratima, no trudovi su bili jači te prije nego li je stigla u predvorje bolnice, pala je na koljena i počela rađati, piše Daily Mail. 'Zamolili su me da se pomaknem naprijed, jer svaki put kad sam tiskala, automatizirana ulazna vrata su se počela otvarati', prepričala je događaj Caroline.

Kad je shvatila da je beba na putu, u 1 sat u noći, Caroline je digla supruga Mikea na noge te su njih dvoje krenuli iz Southamptona prema Winchesteru. U međuvremenu je Caroline pukao vodenjak i ona je pokušavala zadržati sam porod, bar dok ne stignu do bolnice. Iz automobila je istrčala i pojurila prema ulaznim vratima bolnice.

'Pritisnula sam zvono i pustili su me unutra, ali jedva sam uspjela doći do drugih vrata. Dotad sam već bila na rukama i nogama te se više nisam mogla micati', ispričala je Caroline. U roku od desetak minuta, na svijet je došla malena Alice, treće dijete Mikea i Caroline, a osoblje bolnice pobrinulo se za oboje majku i bebu te navode kako su oboje dobro.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene