Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sreća u neopreznosti

VIDEO: Djevojčica čudesno izbjegla tragediju u naletu vlaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena s djevojčicom sišla je s platforme na tračnice u trenutku kad je dolazio vlak. Tragedija je izbjegnuta, a sve je zabilježila nadzorna kamera.

Djevojčica je sišla niz platformu željezničke stanice u Buenos Airesu u Argentini, držeći majku za ruku, no tad je njezina majka primijetila kako nadolazi vlak u punoj brzini. Bilo je prekasno da kćer izvuče na platformu, a djevojčica se priljubila uz platformu i na svu sreću preživjela prolazak nadolazećeg vlaka.

Pročitajte i ovo Ilustracija Važni napredak Napravili levitirajući vlak koji vozi po običnoj pruzi: Moći će razviti brzinu do 200 kilometara na sat Prijava DORH-u zbog vlaka - 4 Poslana prijava DORH-u Adventski vlak koji nije vozio uznemirio duhove: "Sve je zamaskirano u proračunu"

>> U naletu vlaka kod Josipovca poginula 28-godišnjakinja

Željeznička kompanija navodi kako je djevojčica zaklon pronašla u maloj rupi ispod platforme. Djelatnici iste željezničke postaje isključili su napajanje vlaka i djevojčicu izvukli ispod vagona, piše Associated Press.

U Argentini je česta praksa da ljudi silaze na prugu sa stanice, kako bi izbjegli plaćanje karte za vlak. Nije poznato je li policija uhitila ženu zbog ugrožavanja života djeteta, a nije poznato radi li ta žena majka djevojčice.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene