Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobična potjera

VIDEO Dječak ukrao viličar i napravio kaos na cesti: Policija ga lovila sat vremena

Policija sat vremena lovila dječaka koji je ukrao viličar
Policija sat vremena lovila dječaka koji je ukrao viličar Foto: Screenshot
Sat vremena trajala je policijska potjera za 12-godišnjim dječakom u Michiganu.

Nakon što je policija dobila prijavu da je građevinski viličar ukraden iz dvorišta srednje škole Forsythe u Michiganu, ubrzo je otkrila i nenadanog kradljivca.

Za volanom viljuškara sjedio je 12-godišnji dječak, a policija ga je u subotu lovila sat vremena vozeći za njime brzinom od oko 20 kilometara na sat s upaljenim svjetlima za hitne slučajeve i sirenama.

Policija je objavila snimku policijskih automobila koji prate dječaka dok je, između ostalog, prošao kroz nekoliko crvenih svjetala na semaforu, srušio prometni znak i oštetio desetak parkiranih automobila. 


Na snimci se može čuti i kako policajci raspravljaju o trenutačnoj dilemi. Naime, morali su nekako zaustaviti dječaka, a da ne dopuste da kuke viličara udare u njihova vozila.

Dječak je pokušao pobjeći policiji te je skrenuo na autocestu M-14, nakon čega su zamjenici šerifa drugog okruga nastavili potjeru, piše Business Insider.

Uhvaćen je na periferiji susjednoga grada, a tijekom potjere nitko nije ozlijeđen. Dječak je poslan u centar za maloljetnike, priopćila je policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija vozač reagirao na vrijeme VIDEO Bizarna nesreća kod susjeda: Gradski autobus prepolovio se nasred ceste

Pročitajte i ovo Ilustracija Noćna mora na kampusu Nešto je gadno smrdjelo u zgradi, a kad su otvorili ventilaciju, morali su zvati policiju

Ukradeno vozilo - teleskopski utovarivač Construction Genie GTH-636 opremljen viličarom otključao je ključem skrivenim u kabini.

"To je bila vrlo opasna situacija koja je lako mogla završiti ozbiljnim ozljedama", upozorila je policija i dodala da je kriminalistička istraga u tijeku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene