Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija Rio de Janeira objavila je snimku nadzornih kamera na kojoj se vidi sav užas masakra ubojice koji je upao u školu i ubio 12, a ranio još 12-ero djece.


24-godišnji Wellington Oliviera ušao je naoružan u osnovnu školu u siromašnom predgrađu Rio de Janeiru, ubio 12 učenika i ranio još 12. Zatim je ubio i sebe. Brazilska javnost šokirana je ovim krvoprolićem kakvog dosad nisu zabilježili.

Vezani članci Policijski očevid, arhiva (Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL) Drama kod Siska: Izvanbračnu suprugu vrijeđao, prijetio joj pa ju zatočio i fizički napao Mladi par napao dr. Markotić i ekipu N1 televizije Vrijeđali i psovali ekipu N1 televizije i Alemku Markotić: "To su ljudi s margina. Bili su alkoholizirani"

>> Masakr u Brazilu: 11 ubijenih u pucnjavi u osnovnoj školi

Na snimci se vide djeca kako bježe iz učionice izložena pucnjevima ubojice. Policija je priopćila kako je Oliviera u školu ušao s dva pištolja i oproštajnom porukom. Zaštitarima u školi je rekao kako mora održati govor nakon čega je počeo pucati na djecu. Olivier je bio bivši učenik iste škole i vjeruje se kako je bio mentalno nestabilan. U oproštajnoj poruci je zamolio da netko stane kraj njegova groba i zamoli Boga za oprost.