Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sedmogodišnjak s 'darom'

VIDEO: Čudo u Srbiji - dječak privlači metal poput magneta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
7-godišnji Bogdan Ivković iz Vlasotinca u Srbiji privlači metal poput magneta.

Na njegove grudi i glavu lijepe se vilice, novac, daljinski upravljači i mobilni telefoni. Njegovo tijelo počne djelovati poput magneta kada se skine do struka. No, ovaj dječak ne privlači samo metal već i porculan. 'Malo mi je već pomalo dosadilo stalno ovo pokazivati poznatim i nepoznatim i ljudima', rekao je 7-godišnji Bogdan Ivković kojemu ni težina predmeta ne predstavlja problem, prenosi RTS.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prestanite s konzumacijom Zbog mogućih komadića metala s polica se povlače kolači s kakaom, možete ih vratiti i bez računa Policija (Foto: Filip Brala/24sata) Nesreća u proizvodnji Kumrovec: Četvero ozlijeđenih u izlijevanju tekućeg metala

Dječak s lakoćom na sebe privuče i lonac težak 3 kilograma, rekla je njegova majka Svetlana. Njegova obitelj nije se hvalila njegovim 'darom', do prije mjesec dana za to je znala samo njegova majka Svetlana. 'Bogdanu se još kako bebi lijepila žličica za tijelo', rekla je majka Svetlana.

Bogdanova energija kvari kućanske aparate

No, osim što privlačenjem metala zabavlja druge maleni Bogdan i liječi svoju majku. 'Kada sam bila trudna s njim dobila sam epilepsiju. Sada već 20 dana ne uzimam lijekove jer me Bogdan liječi svojom energijom', rekla je Svetlana.

Što je aktivniji njegovo tijelo više zrači ovu energiju. Dječakovu energiju osjete svi u njegovoj blizini, posebno ako se s njime rukuju. No, njegova energija ima i negativnu stranu, Bogdanova prisutnost kvari kućanske aparate. Zbog toga ne smije biti dugo blizu računala.

Liječnici su upozorili Bogdanove roditelje da se njegova energija mora pravilno usmjeriti te da ne bi smio ići na magnetnu rezonancu i to ne zbog njega već zbog aparata.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene