Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi stanovnik

VIDEO: Bivši mačak lutalica lovit će štakore u Downing Streetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski Downing Street dobio je novo pojačanje u obliku mačka Larrya, čiji će zadatak biti loviti štakore.

Premijer David Cameroon odlučio se na ovaj potez nakon što je ispred najpoznatijih vrata u Britaniji primijećeno nekoliko štetočina, i to od strane novinara. 'Larry je pokazao jak nagon grabežljivca i uživa u igranju s igračkom miša. Prije dolaska u Downing Street Larry je bio lutalica pa je tako naviknuo braniti se od opasnosti', kazao je glasnogovornik premijera.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bjež'te bijeli miševi Mačak Aljoša u sebe 'sprašio' tri boce vina, jedva su ga spasili Slika nije dostupna Veselo jutro u Puli NASMIJAO GRAĐANE Razigrani mačak napao zastavu SDP-a

Odluka nije nikakva novost, prije Larrya rezidencijom je kraljevao mačak lutalica Humphrey koja je svjedočio odlukama Margaret Thatcher i Johna Majora. U mirovinu ga je poslao Tony Blair 1997. godine, iako se šuškalo da ga je na to nagovorila supruga Cherie.

Humphrey je od države dobivao i plaću, godišnje 117 eura. Još nije poznato hoće li slične beneficije, s obzirom na trenutnu krizu u Britaniji, primati i nasljednik Larry.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene