Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neki vide osmijeh, drugi...

VIDEO Biste li vi upozorili roditelje na ovo?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kad je objavila fotografiju kćeri na Facebooku, jedna američka majka nije niti pomišljala da će to spasiti njezinu djevojčicu...

Tara Taylor objavila je fotografiju svoje nasmješene kćeri Rylee (3) na Facebooku, a jedan komentar ispod te fotografije nije opisao njezin osmijeh ili koliko je dražesno dijete.

Pročitajte i ovo Svjetski tjedan glaukoma - 4 Bolesti posvećen tjedan Zmija kradljivac glavni uzročnik gubitka vida u ranoj fazi, godišnje oslijepi 4 i pol milijuna ljudi Slika nije dostupna Stvarnost, a ne fikcija POSTAT ĆEMO KIBORZI Radi se na računalu koje se ubrizgava u oko te daje ljudima 'super moći'

"Hej, možda nije ništa, ali znaš, možda nešto doista nije u redu s Ryleenim lijevim okom", napisala je u komentaru ispod fotografije Stacy Carter.

Kakav šok! Evo što se događa kada ne zaštitite svoju privatnost na Facebooku

Taylorovi su poslušali savjet i zatražili dijagnozu kod tri različita liječnika, koji su naposljetku potvrdili kako djevojčica boluje od takozvane Coatsove bolesti. Radi se o abnormalnom nakupljanju krvnih stanica iza oka, upozorava dr. Milan Ranka, pedijatrisjki oftamolog sa Sveučilišta u New Yorku, a prenosi ABC News.

Ukoliko se ne liječi, može dovesti i do gubitka vida na oboljelom oku. Liječnici su ustanovili kako je Rylee u uznapredovaloj fazi bolesti, no nakon dvije operacije došlo je do poboljšanja njezinog vida u lijevom oku.

Dobra vijest je da su Taylorovi reagirali ipak na vrijeme, jer da su oklijevali još neko vrijeme, njihova bi kći ostala slijepa na lijevo oko.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  


ABC US News | ABC Business News

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene