Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kako mu je uspjelo?

VIDEO: Automobilom sletio na krov crkve

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policajci koji su u vozilu čekali na semaforu u malom gradu Limbach-Oberfrohna u istočnoj Njemačkoj, kasno sinoć, svjedočili su neobičnom i nesvakidašnjem događaju.

Policijski službenici vidjeli su kako je 23-godišnji vozač upravljajući Škodom Octavijom punom brzinom promašio zavoj na cesti i provezao se kroz željezničku prugu te se zavezao na nasip koji je bio visine jednog metra. Nasip je prema riječima policije bio kao odskočna daska, te je odletio oko 35 metara u zrak i sletio sedam metara iznad zemlje, na krov lokalne crkve, prenio je Reuters.

Pročitajte i ovo Unutrašnjost crkve sv. Lovre suluda ideja FOTO Neviđeni vandalizam u crkvi - roštiljali i radili peku! "Takvo što ne bi ni barbarima palo na pamet!" Ogrebali mu auto i ukrali tablice "treba te biti sram" VIDEO Amerikanac koji je zavolio Balkan u Zagrebu doživio šok: "Vjerovao sam da je Hrvatska bolja od toga"

>> Foto: Automobilom uletio u stan na prvom katu 

Vozač je teško ozlijeđen, a iz automobila su ga izvukli vatrogasci. Odvezen je u bolnicu, gdje je bio podvrgnut alkotestu. Automobil je uklonjen s crkvenog krova pomoću krana. Šeta na autu se procjenjuje na 10.000 eura, ali još nije poznato koliko će koštati popravak crkvenog krova.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene