Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prebrza vožnja

VIDEO: Autom naletio na stado i ubio 30 ovaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog prebrze vožnje Makedonac nije na vrijeme stigao kočiti te je na cesti naletio na stado ovaca i ubio najmanje 30 životinja.

U nesreći 53-godišnju vozač nije ozlijeđen, ali je stradalo mnogo životinja. Uz to meterijalna šteta na automobilu je velika. Uzrujani pastir Dejanco Mihajlovski rekao je da je cesta bila sva krvava nakon što je vozač pregazio ovce vozeći sto kilometara na sat.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Lovranu Teret ga se za teško djelo Pokrenuta istraga protiv vozača kamiona koji je u Lovranu usmrtio djevojku Ilustracija Bježao policiji Serijski prekršitelj tri puta posudio auto, svaki put mu ga oduzeli - pa i ovaj, posljednji

Iako je policija obavijestila da je na cesti poginulo 30 ovaca, Mihajlovski lokalnoj televiziji tvrdi da je uginulo 37 životinja. Šteta se procjenjuje na 3.500 eura.

Protiv vozača bi nakon provedene istrage mogla biti podignuta optužnica zbog prebrze vožnje u području gdje je ograničenje 50 kilometara na sat. Pastir bi mogao biti kažnjen jer je ovce vodio po cesti.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene