Krokodil je skupinu dječaka napao dok su se kupali u jednom australskom nacionalnom parku. Jednog je ugrizao za ruku, ali uspio mu je pobjeći.


Policija i rendžeri u Australiji nastavljaju potragu za krokodilom za kojeg se sumnja da je progutao 12-godišnjeg dječaka.

STRAVA U NACIONALNOM PARKU Krokodil pojeo dječaka (12)

Vezani članci Ante Jukić iz Hrvatske gorske službe spašavanja Split Voditelj potrage za nestalim mladićem otkrio nove detalje: ''Pronašli smo odjeću. Želja mu je bila da prepliva jezero'' Gabrielle Petito Smrt u nacionalnom parku: Par youtubera pregledavao snimke i uočio trag koji je doveo do pronalaska nestale djevojke

Do napada je došlo dok se dječak sa svojim vršnjacima kupao u australskom nacionalnom parku Kakadu. Jednog dječaka krokodil je ugrizao za ruku, ali uspio je pobjeći. Prevezen je u bolnicu gdje su mu sanirali ranu.

U ponedjeljka su rendžeri upucali dva velika krokodila, jednog od 4,7 i drugog od 4,3 metra. Međutim, pregledom njihovih želudaca utvrđeno je da nijedan nije ubojica, rekao je narednik Stephen Constable.

Potraga u koju su uključeni helikopter i brod se nastavlja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook