Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedna kolegica djevojku je vezala crijevom za vodu, a onda je do nje došlo osam mladića. Iako je vrištala i molila da ju se odveže, djevojka koja ju je vezala samo se smijala.


Skupina mladića na školskom posjedu je navodno zavezala srednjoškolsku iz Adelaidea za stablo i potom je seksualno zlostavljala. Osam njezinih kolega skinulo je hlače i trljalo genitalije o nju, a sve su navodno snimali svojim mobitelima. Slučaj istražuje policija, piše Daily Mail.

Vezani članci Kardinal Stanisław Dziwisz Najbliži suradnik Ivana Pavla II. optužen za zataškavanje seksualnog zlostavljanja: "Spreman sam surađivati" Konferencija za medije ispred KBC-a Split Liječnici KBC-a Split o slučaju preminule maturantice: "Vjerojatno je do smrti došlo zbog kroničnih bolesti uz COVID"

Incident se dogodio 2011. godine, ali australskoj policiji prijavljen je tek u travnju ove godine. Majka zlostavljenje djevojke rekla je da je jedna djevojka njezinu kći zalijepila za drvo, a onda je zavezala crijevom za vodu. Tada su joj prišli dječaci.

Pakao u podrumu: Spavala sa zmijama, jela pseću hranu...

Iako je njezina kći, kaže majka, vrišala i molila djevojku da je odveže, ona je odlučila smijati se i ništa ne poduzeti. Zlostavljanu djevojku dodatno su ponizili objavljivanjem fotografija incidenta na internetu.

Majka kaže i da je primijetila kako je njezina kći 2011. postala povučena i depresivna, a razgovori s učiteljima i savjetnicima nisu bili od pomoći.

Otkad su policiji prijavili nasilnike hakiran je djevojčin Instagram, a napadnuti su i i obiteljskim dom i automobil. Djevojka je napustila srednju školu, a ravnatelj incident ne želi komentirati jer je u tijeku policijska istraga.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook