Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova mjera

Velika Britanija će udvostručiti inspekcije na platformama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanska vlada će udvostručiti broj godišnjih inspekcija na naftnim platformama u Sjevernom moru, nakon katastrofalnog izlijevanja nafte u Meksičkom zaljevu, najavio je u utorak britanski ministar energije Chris Huhne.

Povećana sigurnost na Sjevernom moru počinje udvostručenjem godišnjih inspekcija na platformama, a provodi ga ministarstvo energetike, dodaje se u priopćenju objavljenu na portalu ministarstva. Taj program uključuje i osnivanje stručnog povjerenstva za proučavanje britanske sposobnosti da spriječi izlijevanje nafte i reagira na takav događaj. Ministar je ocijenio da su događaji u Meksičkom zaljevu 'razorni i dugotrajni'. (Hina)

Pročitajte i ovo Državna inspekcija u kontroli - 1 Više od 100 ljudi na terenu Počela velika akcija: Sanitarni i turistički inspektori češljaju hotele, kampove i luke. Evo koje nepravilnosti traže Slika nije dostupna Kriv je Drive-in Ogorčeni vlasnik zatvorenog restorana: "Inspektor ni sam nije znao što da radi. Preživjeli smo potres i koronu, a sada ovo..."

>> BP za zaustavljanje nafte do sada dao preko milijardu dolara

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene