Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iz Vatikana u narednih nekoliko dana u Međugorje stižu stručnjaci iz Vatikana, koji će proučiti Gospin kip koji je od prošlog ponedjeljka svake večere svijetlio u kući vidjelice Vicke.


Predstavnici Katoličke crkve potvrdili su kako je Gospin kip koji je, po tvrdnjama očevidaca, počeo prije tjedan dana svijetliti, uklonjen iz obiteljske kuće vidjelice Vicke Ivanković iz Međugorja.

Vezani članci Nina Badrić - 3 Nina Badrić objavila fotografije iz Međugorja i ispričala što je tamo radila: ''Nevolja nema ime, a heroji su do nas'' Snimka iz međugorske crkve Rijetka intrigantna snimka iz međugorske crkve: Pogledajte kako su vidioci tijekom molitve pali u ekstazu

Prva informacija o dolasku stručnjaka iz Vatikana, u šturom obliku stigla je iz Međugorja, a prenio ju je portal Hercegovina.info

>> Vidjelica Vicka za Novu TV otkrila što misli o događaju u Međugorju

U Župnome uredu u Međugorju kazali su kako kip više nije u staroj obiteljskoj kući vidjelice Vicke, no istodobno nisu željeli potvrditi je li sklonjen u župni ured, kako to nagađaju mjesni mediji.

Po posljednjim medijskim navodima, Gospin kip koji je, kako su tvrdili očevici, počeo svijetlili 24. rujna, sklonjen je u župni ured u Međugorju kako bi ga ispitali stručnjaci iz Međunarodnog povjerenstva o Međugorju koje istražuje fenomen Gospinih ukazanja. (Hina/V.Š.)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook