Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Počinje istraga

Vatikan poslao stručnjake da prouče Gospu koja svijetli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Vatikana u narednih nekoliko dana u Međugorje stižu stručnjaci iz Vatikana, koji će proučiti Gospin kip koji je od prošlog ponedjeljka svake večere svijetlio u kući vidjelice Vicke.

Predstavnici Katoličke crkve potvrdili su kako je Gospin kip koji je, po tvrdnjama očevidaca, počeo prije tjedan dana svijetliti, uklonjen iz obiteljske kuće vidjelice Vicke Ivanković iz Međugorja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pridružuje se Fatimi? Kardinal Puljić: Komisija se ne protivi da se u Međugorju okupljaju hodočasnici Slika nije dostupna Odluka na vidiku Papa pozvao vidjelice iz Međugorja!

Prva informacija o dolasku stručnjaka iz Vatikana, u šturom obliku stigla je iz Međugorja, a prenio ju je portal Hercegovina.info

>> Vidjelica Vicka za Novu TV otkrila što misli o događaju u Međugorju

U Župnome uredu u Međugorju kazali su kako kip više nije u staroj obiteljskoj kući vidjelice Vicke, no istodobno nisu željeli potvrditi je li sklonjen u župni ured, kako to nagađaju mjesni mediji.

Po posljednjim medijskim navodima, Gospin kip koji je, kako su tvrdili očevici, počeo svijetlili 24. rujna, sklonjen je u župni ured u Međugorju kako bi ga ispitali stručnjaci iz Međunarodnog povjerenstva o Međugorju koje istražuje fenomen Gospinih ukazanja. (Hina/V.Š.)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene