Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iz Međugorja Ivana Ivanda

Vidjelica Vicka za Novu TV otkrila što misli o događaju u Međugorju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vidjelica Vicka dala je intervju novinarki Dnevnika Nove TV. Kaže, zbog svega što se događa posljednjih dana, osjeća fenomenalno.

'Osjećam se fenomenalno. Sretna sam što mogu biti Gospin instrument', rekla je za novinarki Dnevnika Nove TV Ivani Ivanda vidjelica Vicka. 'Ljudi koji dolaze ovdje nisu znatiželjni, već svi koji dolaze dolaze s nekim poteškoćama', ističe Vicka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vjernik odmalena Hrabri pilot Dasha u Međugorju: Razgovarao sam s vidjelicom Vickom Slika nije dostupna Čuda? Ovu su najpoznatija Gospina ukazanja u Međugorju

A njih ima iz cijeloga svijeta, i domaćih i inozemnih vjernika. Tradicionalno, najviše je Talijana koji svaku Vickinu riječ prate sa suzom u očima. Gospin kip, kojeg posljednja dva dana obilaze tisuće hodočasnika, Vicka u vrijeme razgovora još uvijek nije vidjela, tek sinoć je stigla iz Italije i odmah se pridružila molitvi s vjernicima.

'Gospa daje svjetlo preko Gospina kipa, ona nas poziva da nam da malo svjetlosti u ovom tmurnom vremenu, a najviše  našim srcima jer su nam postala previše tamna i  srca od kamena', kazala je.

>> VIDEO Ponovno zasvijetlio Gospin kip

A pune 32 godine, Gospa u Međugorju, kaže Vicka, sjaji posebnim sjajem. 'Mene ništa posebno ne iznenađuje jer kad Gospa dođe, to je jedna posebna svjetlost koja se ne može opisati riječima. Ja sam tu svjetlost već vidjela', kazala je Vicka.

Svjetlost vidi, kako kaže, gotovo svakodnevno. Svaki put prvo se pojave tri svjetlosti i onda joj se ukaže Gospa. 'Bude odjevena u sivu haljinu, bijeli veo, krunu od zvijezda. Ima plave oči, crnu kosu i lebdi u zraku na sivom oblaku, ne staje na zemlju. Na Božić uvijek dolazi s Isusom u naručju i sva u zlatnom. Samo jednom, prije nekoliko godina na Veliki petak, Gospa je došla s velikim Isusom koji je bio sav izranjavan. Na njemu je bila kruna od trnja, a Gospa je kazala da je došla da nam pokaže koliko je Isus trpio za sve nas', ispričala je.

Ta ljepota, poručuje Vicka, ne može se s ničim usporediti. 'jedne prilike smo pitali: 'Gospe, zašto si tako lijepa?' Gospa je odgovorila: 'Lijepa sam zato što ljubim, Počnite ljubiti i Vi da bi bili lijepi'. Ovo u zadnje vrijeme Gospa na poseban način ističe da molimo za mlade i obitelji da se nalazimo u jako, jako teškoj situaciji', kazala je Vicka.

Podsjetimo, u ponedjeljak navečer u kući vidjelice Vicke zasvijetlio je Gospin kip. Ta je pojava izazvala veliku pozornost javnosti i medija, a u Međugorju su se veoma brzo počele okupljati na tisuće vjernika želeći i sami posvjedočiti događaju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene