Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mislio da je "neizlječiva"

Uznemirujuća snimka: Otac bacio novorođenu bebu u kontejner

Otac bacio novorođenu bebu u kontejner (Screenshot: YouTube)
Otac bacio novorođenu bebu u kontejner (Screenshot: YouTube)
Nadzorne kamere u kineskom gradu Xuanwei uhvatile su trenutak kada je jedan okrutni otac svoju novorođenu kćer bacio u kontejner.

Na snimci se vidi kako muškarac prilazi kontejneru sa smotuljkom u rukama. Malena je bila zamotana u papirnatu vrećicu. Bacio ju je u kontejner i otišao držeći ruke u džepovima. Vani je temperatura bila samo 10 stupnjeva.

Pročitajte i ovo Ruski i kineski ministar vanjskih poslova Strateško partnerstvo Dvije velesile ojačale veze: "Nastavljamo suradnju..." Justin Trudeau Bez posljedica Kanadski obavještajci: Kina se već dvaput umiješala u parlamentarne izbore

Ipak, jedna dobra duša čula je bebin plač, izvadila ju iz smeća i sve prijavila policiji. Malena je na sebi još imala pupčanu vrpcu.

Policija je pregledala snimke i pronašla muškarca koji je bebu bacio u kontejner. Policiji je rekao kako je njegova djevojka rodila kod kuće i da je mislio da je beba "neizlječivo bolesna" jer je počela poprimati ljubičastu boju nekoliko sati nakon što se rodila, piše Yunnan Daily. 
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene