Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzrok - curenje plina

Eksplozija na Manhattanu: Dvoje mrtvih, za desecima se traga!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njujorški vatrogasci bore se s velikim požarom na Manhattanu kojem je navodno prethodila snažna eksplozija.

Velik požar zahvatio je nekoliko zgrada na njujorškom Manhattanu. Očevici kažu kako je požaru prethodila snažna eksplozija, međutim to još službeno nije potvrđeno. Prema prvim podacima dvije su se zgrade urušile, a strahuje se da pod ruševinama ima zarobljenih stanara ovih dviju zgrada.

Pročitajte i ovo Zapalila šank u klubu Monaco sedam ozlijeđenih UZNEMIRUJUĆE Konobarica koja je palila šank i zapalila goste puštena na slobodu: DORH objavio detalje Policija i vatrogasci u New Yorku Kaos u New Yorku VIDEO Podrhtavanje tla i eksplozije probudili građane: Policija odmah podigla helikoptere

'Riječ je o stambenoj četvrti u Istočnom Harlemu, a na teren su odmah izašli njujorški vatrogasci', rekao je glasnogovornik policije. Svi dolasci i polasci vlakova s njujorške postaje Grand Central koja se nalazi blizu mjesta eksplozije privremeno su prekinuti.

Više od 200 vatrogasaca nalazi se na zgarištu, a prema Reutersovim informacijama najmanje dvije osobe su poginule, a 24 ih je ozlijeđeno. Dodajmo k tome da se i desecima ljudi, uglavnom stanara, intenzivno traga.

Iz gradskih tvrtki kažu kako su neposredno prije eksplozije zaprimili poziv o mogućem curenju plina, a tu je informaciju na konferenciji na novinare potvrdio i njujorški gradonačelnik Bill DeBlasio.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene