Obavijesti Video Pretražite Navigacija
upucao i majku

Maloljetnik ubio dva policajca, cijela država ih oplakuje: "Umjesto da mi napiše kaznu, počistio mi je auto"

Ubijeni policajci
Ubijeni policajci Foto: Screenshot / Twitter NYPD NEWS
Šesnaestogodišnjak je upucao svoju majku i ubio dva policajca prije nego što je sebi oduzeo život. O tragediji se oglasio i kanadski premijer Justin Trudeau.

Šesnaestogodišnjak je upucao svoju majku i ubio dva policajca prije nego što je sebi oduzeo život. Žena je s ozljedama opasnim po život prevezena u bolnicu gdje je u teškom, ali stabilnom stanju.

Policijski dužnosnik i viši vladin dužnosnik rekli su da je muškarac pucao i ranio svoju majku rano u četvrtak u stanu u Edmontonu. Dva patrolna policajca upucana su i ubijena po dolasku na mjesto događaja oko 12:47.

Jedan od ubijenih policajaca, Brett Ryan (30) bio je i dugogodišnji hokejaški sudac lige mladih. Njegova supruga i on očekuju dijete.

Bio je bolničar prije nego li je postao policajac. Drugi ubijeni policajac, Travis Jordan (35) poznat je po svojoj dobroti. Jessica Shmigelsky rekla je da se vozila na posao nakon obilnog proljetnog snijega 2020. i da ju je policajac zaustavio jer njezin brisač nije radio. Umjesto da joj da kaznu, on joj je počistio auto, piše The Guardian.

Pročitajte i ovo Mjesto gdje je ubijena Luise nezapamćen zločin Djevojčica ubodena nožem čak 32 puta: Ubila ju je najbolja prijateljica, ono što je napravila poslije sve je užasnulo

O tragediji se na Twitteru oglasio i kanadski premijer Justin Trudeau. "Svaki dan se policajci izlažu opasnosti kako bi zaštitili ljude. Vijest da su dva policajca iz Edmontona ubijena tijekom obavljanja dužnosti, podsjeća nas na tu stvarnost", komentirao je Trudeau.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene