Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija iz Wisconsina izvijestila je kako su dječak i djevojčica umrli nakon što ih je 26-godišnja majka ostavila u kadi bez nadzora.


Šef policije Alan Boyes je kazao kako 11-mjesečni blizanci nisu disali kada su policajci u četvrtak došli u stan u mjestu East Troy, 50 kilometara jugozapadno od Milwaukeeja.

Vezani članci Michelle Dockery i John Dineen (Foto: Getty Images) Tragična priča njezina lika pretvorila se u stvarnost: "Bila je to velika borba, koja još uvijek traje" Nacionalni park Krka (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Nakon tragedije u NP Krka: Je li opasno kupati se kod Skradinskog buka?

Policajci su ih pokušali oživjeti putem do bolnice, no pomoći nije bilo. U bolnici su proglašeni mrtvima, javlja AP. Boyes je kazao kako je otac djece u trenutku tragedije bio na poslu. 

Nitko za sada nije uhićen, a još dvoje djece koji su u tom trenutku bili u stanu predani su Centru za socijalnu skrb, ponajviše jer je majka blizanaca bila u šoku. Boyes nije znao reći jesu li djeca koja su predana Centru također njezina.