Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija iz Wisconsina izvijestila je kako su dječak i djevojčica umrli nakon što ih je 26-godišnja majka ostavila u kadi bez nadzora.


Šef policije Alan Boyes je kazao kako 11-mjesečni blizanci nisu disali kada su policajci u četvrtak došli u stan u mjestu East Troy, 50 kilometara jugozapadno od Milwaukeeja.

Vezani članci Nicole Scherzinger (Foto: Profimedia) Prvi izlazak nakon obiteljske tragedije: Izgleda senzacionalno, ali tugu i bol ne može sakriti Morgan Miller (Foto: Instagram) Obitelj Miller tragično je izgubila kćerkicu, a sada su uvjereni da se pojavila kao anđeo nerođenog brata

Policajci su ih pokušali oživjeti putem do bolnice, no pomoći nije bilo. U bolnici su proglašeni mrtvima, javlja AP. Boyes je kazao kako je otac djece u trenutku tragedije bio na poslu. 

Nitko za sada nije uhićen, a još dvoje djece koji su u tom trenutku bili u stanu predani su Centru za socijalnu skrb, ponajviše jer je majka blizanaca bila u šoku. Boyes nije znao reći jesu li djeca koja su predana Centru također njezina.