Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Što to radiš?'

Ušuljao se u sobu petogodišnjakinje, uzeo je iz kreveta i počeo bježati: Evo što je napravio otac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otmičar je s djevojčicom na rukama hodao travnjakom. Za njima je potrčao njezin otac.

Otac je spasio svoju petogodišnju kćer kada je vidio da ju odnosi otmičar. Osumnjičeni muškarac ušao je u kuću u Salt Lake Cityju kroz otključana vrata. Došao je do djevojčice koja je spavala u svojoj sobi u podrumu, uzeo je iz kreveta i odnio na kat pritom ispuštajući zvukove koji su probudili njezine roditelje, piše Metro.

Pročitajte i ovo Djevojčica uz majku pije sok Podignuta optužnica Majka trovala kćer (4) lijekovima za smirenje: "Imala je trzajeve cijelog tijela, probleme s hodanjem" Cvijeće za Lolu Uhićeno šest osoba Detalji horora u Parizu: Beskućnik pronašao kovčeg s tijelom djevojčice (12), u podrum ju namamila žena

Otac je došao do vrata i na travnjaku vidio muškarca koji je na rukama nosio njegovu kćer. Istrčao je vani i suočio se s otmičarem. 'Što to radiš, to je moja kći, nećeš je odvesti', navodno je vikao. Osumnjičeni je tada predao djevojčicu bez sukoba i pobjegao.

Uznemirena majka nazvala je 911 i prijavila što se dogodilo.

 VIDEO Pronađena oteta djevojka sa snimke koja je svijet ostavila bez teksta

Policija je kasnije uhitila osumnjičenog Troya Morleya kojeg se tereti za otmicu djeteta, provalu, uznemiravanje posjeda i opiranje pri uhićenju.

Policijski narednik Dean Carriger rekao je da se obitelj drži poprilično dobro s obzirom na sve što se dogodilo. 'Bila je to zastrašujuća, traumatična situacija', rekao je i dodao kako je otmičar, da se roditelji nisu probudili, lako mogao neotkriven pobjeći s djevojčicom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene