Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronašli trag kartice

VIDEO Pronađena oteta djevojka sa snimke koja je svijet ostavila bez teksta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potraga za djevojkom koja je, prije nekoliko dana, oteta u večernjim satima u Philadelphiji, sretno je završila. 22-godišnjakinja je pronađena živa i zdrava.

Carlesha Freeland-Gaither (22) je hodala ulicom kad joj je prišao otmičar i zgrabio je, te na silu ugurao u automobil. Sve je snimila nadzorna kamera.

Pročitajte i ovo Učionica iz koje su oteta djeca u Kurigi 280 djece oteto u školi Nakon 17 dana oslobođena oteta djeca u Nigeriji: Vlada odbila platiti otkupninu od 690 tisuća dolara Ilustracija Pucali na djecu Naoružana banda na motorima upala u školu i odvela više od 280 učenika: To područje kontrolira odcijepljena frakcija Boko Harama

FBI je ušao u trag vozilu na temelju snimke te ih je to dovelo do uhićenja osumnjičenog Delvena Barnesa (37). Djevojka je pronađena živa i zdrava u gradiću Jessupu u američkoj saveznoj državi Maryland, prenosi Mirror.

VIDEO Zgrabio je i ugurao u automobil - policija traži pomoć!

Policija je uhvatila i trag korištenja bankovne kartice žrtve u mjestu Aberdeen, isto tako u Marylandu, oko stotinjak kilometara od mjesta otmice.

Video snimka otmice Carleshe Freeland-Gaither šokirala je Ameriku, no vijest o njezinom pronalasku i da je na sigurnom, razveselila je njezinu obitelj i prijatelje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene