Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šok i nevjerica

VIDEO Usred glavnog grada susjedne zemlje slobodno se šeta divlja zvijer

Medvjed u Sarajevu
Medvjed u Sarajevu Foto: Youtube
U sarajevskom naselju Vratnik jutros je viđen medved kako trči niz ulicu. O svemu su obaviješteni policija i lovačko društvo, čiji su članovi odmah izašli na teren.

Šok je zavladao Sarajevom nakon što su građani uočili da centrom slobodno šeta divlja zvijer. O svemu su obaviještene nadležne službe.

Interventni tim Lovačkog društva Sarajevo pokušava ukrotiti medvjeda koji se šeta ulicama nekoliko naselja na području Starog Grada. Predsjednik društva Muriz Bukva za Klix.ba je objasnio da medvjeda usmjeravaju da se vrati odakle je došao.

"Mi ga pokušavamo vratiti, a on je već krenuo prema kasarni, odnosno prema Zmajevcu. Mi samo to i radimo, a ako bude trebalo, uspavat ćemo ga i vratiti... U kontaktu smo s Veterinarskim fakultetom. Ako počne praviti probleme i ludjeti, morat ćemo ga ustrijeliti kako nikome ne bi nanio štetu", rekao nam je Bukva.

Dio građana uspio je snimiti divlju zvijer izvan njezina prirodnog staništa. Zasad nije bilo opasnih susreta medvjeda s ljudima niti je medvjed napravio bilo kakvu materijalnu štetu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene