Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sve češći susreti

Horor u susjedstvu: Medvjed napao čovjeka koji je šetao psa! "Molimo građane da budu oprezni"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Medvjed je napao muškarca koji je jutros u Sloveniji šetao psa i lakše ga je ozlijedio. Nakon napada je pobjegao, a građane pozivaju na oprez.

Muškarac na području slovenske općine Škofljica jutros je krenuo u uobičajenu šetnju sa svojim psom kada je doživio scene kao iz noćne more: napao ih je medvjed!

Medvjed je nakon toga pobjegao, a žrtva je lakše ozlijeđena. Iz policije su rekli kako je riječ o muškarcu srednjih godina.

Iz Općine Škofljica za N1 su rekli da su o incidentu odmah obavijestili Lovačko društvo Škofljica i nadležno ministarstvo. 

U Općini ne znaju radi li se o istom medvjedu kojeg je prošli tjedan udario vozač na Kočevskoj cesti. Ozlijeđeni medvjed tada je nakon nesreće pobjegao u šumu.

Pročitajte i ovo Viđen medvjed u Istri - 2 Sačuvati hladnu glavu Bliski susret divlje vrste u Istri: "Prikočim i gledam, približavam se i vidim - to nije divlja svinja"

"Međutim, ovo je treći susret u ovom kratkom periodu, i to na šetnicama i cestama.  Molimo sve građane i ostale posjetitelje općine da ovih dana budu oprezni u šetnji prirodom", pozvali su. 

Ovog mjeseca zabilježen je i smrtonosni napad medvjeda na muškarca u Italiji dok je trčao. Njegovo tijelo pronađeno je 8. travnja blizu šumske staze u dolini Val di Sole, popularnom odredištu izletnika i turista. Medvjedica koja ga je napala uhvaćena je desetak dana kasnije. 

Medvjed je također uočen i pored kuća na cesti prema Umagu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene